Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket (of € 4,00 voor een brievenbuspakket)

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ByPeet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u (voor het retour zenden) contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u een product retour wilt sturen dient u dit zsm aan ons kenbaar te maken zodat wij u een herroepingsformulier kunnen toezenden per mail. Zonder dit herroepingsformulier kunnen wij geen retouren aannemen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering gepersonaliseerde producten

Bij producten die u via deze webwinkel koopt welke op maat (volgens de door u ingevoerde specificatie, zoals bijvoorbeeld naam bedrukkingen) worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem, met uitzondering van gepersonaliseerde producten, of producten met naam bedrukkingen. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected].

Wel betaalt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven…

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected]. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen of terug te halen.

Gegevens en retouradres

ByPeet
Irenestraat 6
5864 AD Meerlo

Telefoonnummer: 06 24 20 41 64
E-mailadres: [email protected]